Main menu

Besplatan onlajn kurs za pisanje e-mejlova

Kao što je već dobro poznato ELTISI je pobornik upotrebe novih tehnologija u učenju stranih jezika. Naša virtualna učionica, uspešno radi već duži niz godina.

U cilju popularizacije ovog načina učenja kod nas i ohrabrivanja svih onih koji misle da nemaju dovoljan nivo “kompjuterske pismenosti” za ovaj vid učenja, odlučili smo da otvorimo besplatan onlajn kurs, dostupan svim zainteresovanima.

Tema ovog kursa je PISANJE E-MEJLOVA, jer verujemo da je to jedna veština koja je svima nama potrebna. Vaši mejlovi mogu da izgledaju mnogo profesionalnije i da im nivo jezika bude na višem nivou od onog što Vi stvarno imate uz pomoć nekoliko “prečica” koje nudimo u ovom kursu.

Ukoliko ste zainteresovani dovoljno je da nam pošaljete mejl na: office@eltisi.com i mi ćemo vam poslati instrukcije za pristup kursu.

Kurs se sastoji iz šest celina koje obrađuju određenje teme vezane za pisanje poslovnih mejlova na različite teme: kako početi i završiti mejl, kako naglasiti da šaljete propratni dokument, kako da se raspitate o nekoj usluzi i proizvodu a da to zvuči visoko profesionalno, kako dogovoriti sastanak i sl. 

email

Za kurs Vam je potreban računar i internet veza, a od momenta prijave kurs će Vam biti dostupan 24 sata svakog dana u nedelji, što znači da možete da vežbate kada i gde to Vama odgovara.

Za svaku celinu potrebno je oko 2 h vremena, a ako Vam je znanje engleskog jezika na B1+ potrebno je i manje.

Dakle, samo pošaljite mejl na: office@eltisi.com i stižu Vam instrukcije za pristup kursu.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *