Main menu

Drama Club Performance

Poštovani,

Sa ponosom vas pozivamo da prisustvujete predstavi naše dramske sekcije “The Hysterical History of  the Trojan War” koja će se održati u subotu 07. juna u 17.00 sati u maloj sali Pozorišta mladih (ulica Ignjata Pavlasa 4).

Gluma je jedna od naših omiljenih nastavnih i vannastavnih aktivnosti jer je interaktivna, podstiče i razvija kreativnost i ohrabruje dete da pokaže autentičnu reakciju. U našoj školi već nekoliko godina uspešno postoji dramska sekcija, skup mladih entuzijasta osnovnoškolskog uzrasta, čiji rad i trud svake godine bude nagrađen na republičkom dramskom festivalu na engleskom jeziku.

S obzirom da naše mlađe generacije đaka koji (još uvek) ne učestvuju u dramskoj sekciji, nemaju prilike da pogledaju šta mi to radimo, ove godine smo upravo za njih organizovali predstavu u Pozorištu mladih.

Imajući u vidu trenutna događanja u našoj zemlji, najbolje što možemo da uradimo za našu decu je da im damo pozitivne uzore i mogućnost da vide da se radom može mnogo postići. Nadamo se da ćete nam se pridružiti u nedelju i da ćemo uskoro na pozornici gledati i naš podmladak!

Očekujemo vas!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *