Main menu

IELTS – The International Language Testing System

IELTS (the International Language Testing System) je diploma koja se trazi ukoliko nastavljate skolovanje u inostranstvu ili se selite u neku od zemalja engleskog govornog podrucja (osim Amerike).
Ova diploma priznaje se u Velikoj Britaniji, Kanadi i SAD-u, Australiji, Novom Zelandu i u evropskim zemljama za potrebe nastavka skolovanja.

IELTS procenjuje sposobnost kandidata da komunicira na engleskom jeziku i  ocenjuje sve četiri jezičke veštine – slušanje, čitanje, pisanje i usmeno izražavanje. IELTS, kao dokaz znanja engleskog jezika, traže i mnogi univerziteti u u 120 zemalja u svetu.

IELTS postoji u dva formata – akademiski i opšti. Akademiski IELTS se preporučuje kandidatima koji žele da studiraju u inostranstvu, dok je opšti IELTS  namenjen onim kandidatima koji žele da završe svoje srednjoškolsko obrazovanje u inostranstvu, da se zaposle ili da imigriraju u Australiju, Kanadu i Novi Zeland.
Ukoliko želite da vidite kako test izgleda:  ielts sample
Ukoliko želite da vidite gde ste sada sa znanjem tj. koju bi ocenu dobili kada bi sada izašli na ispit javite nam se na 021-6332-871 i mi ćemo vas testirati. A ako jednostavno želite da vidite gde ste sada sa znanjem engleskog uradite naš online test.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *