Main menu

Kada početi sa učenjem engleskog jezika?

Roditelji često pitaju kada je najbolje vreme da se počne sa učenjem engleskog jezika. Neki smatraju da je najbolje sačekati da dete počne sa školom ili smatraju da će im školsko znanje biti dovoljno.

Deca kod nas, u školi engleskog jezika ELTISI,  uče kroz igru, pesme i priče. Kroz praksu se pokazalo da je najbolje početi kada dete ima 5 ili 6 godina. To je ujedno i dobra priprema za osnovnu školu i obaveze koje dolaze.

Da li je za učenje engleskog bitan talenat?

Naravno, talenat  je veliki plus ako ga imate. Šta se dešava ako nemate takve sklonosti, a engleski jezik vam je u svakom slučaju potreban? Rešenje je jednostavno – treba početi na vreme. Ako dete počne sa učenjem engleskog u predškolskom uzrastu, lakše će se izboriti sa nedostatkom talenta jer će u toj ranoj dobi prihvatiti engleski kao svoju svakodnevicu, razviti pozitivan stav prema učenju i motivacija i rezultati neće izostati.

 

Kako mi to radimo u našoj školi?

Imajuči u vidu da deca najbolje reaguju na igru, pesmu, uživljavanje u situacije iz svakodnevnog života i priče/bajke, mi im dajemo upravo to. Učimo kroz ono što je deci blisko, kroz aktivnosti u kojima oni i inače uživaju.  Deca će sa nama učiti priču o Crvenkapi i Snežani, pevaće interesantne pesmice koje pevaju njihovi vršnjaći u zemljama engleskog govornog područja, naučićete imena životinja, boja, brojeve, svakodnevne predmete, delove tela, ali te aktivnosti neće doživeti kao učenje, već kao igru. Može li biti bolje od toga?

Po čemu smo posebni?

  • Kureve engleskog jezika za sve nivoe drže profesori engleskog kojima predavanje nije popunjavanje budžeta, već jedini posao
  • Mi ne eksperimentišemo i ne učimo se na vašoj deci. Znamo kako se radi sa decom ovog uzrasta i primenjujemo proverene metode po kojima se engleski uči svuda u svetu
  • Svako dete je podjednako važno
  • Imamo višegodišnje iskustvo i rezultate merljive brojem međunarodno priznatih diploma koje su naši đaci stekli.
  • Stalno radimo na usavršavanju predavača i pratimo i primenjujemo najnovije metode u učenju engleskog jezika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *