Main menu

Kako učiti kod kuće?

ELTISI tips and tricks za samostalno učenje

App: National Parks

Ukoliko ste se pitali kako da poboljšate  engleski kod kuće bez klasičnih časova, evo par saveta:

– Možda bi Vam odgovarao onlajn kurs engleskog jezika?  Učite kada i koliko Vama odgovara sa pristupom časovima 24 sata dnevno 7 dana u nedelji!

– Ako  imate kablovske programe, gledajte kanale koji su na engleskom jeziku. Najpogodniji su: National Geographic, History, TLC, Discovery. Na ovim kanalima ima interesantnih i informativnih serijala pogodnih za učenje engleskog, naročito kada je u 7pitanju učenje novih reči i poboljšavanje opšteg nivoa znanja. Umesto muzike, dok nešto radite po kući slušajte ove programe i za par meseci ćete primetiti veliku razliku u razumevanju usmenog engleskog. Nemojte se obeshrabriti ako u početku bude malo teže, potrebno je puno vremena da vam se uvo izoštri!

– Koristite Internet! Ukoliko želite da na primer vežbate Present Simple, ukucajte u pretraživač Present Simple i dobićete stotine strana sa vežbama sa ovim glagolskim vremenom.

– Čitajte časopise na Internetu! Postoji veliki broj raznovrsnih novina koje se mogu besplatno čitati. Sa njima ćete biti u toku i istovremeno poboljšavati sposobnost razumevanja pisanih materijala na engleskom jeziku.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *