Main menu

Kursevi engleskog za decu

Untitled  20150224_143424  o_f315771fce9d400b-0   Final product  4  rp_ffffffffff1-300x225.jpg

ELTISI je škola engleskog koja postoji već 12 godina. Naši prvi đaci sada već imaju diplome koje ih po nivou znanja izjednačavaju sa ljudima kojima je engleski maternji jezik. Ako planirate da Vaše dete počne sa učenjem engleskog, sada je pravo vreme! Ako želite da i Vaše dete govori engleski kao da mu je to maternji jezik, škola engleskog jezika ELTISI je pravi izbor za Vas!

Kada je najbolje početi sa učenjem engleskog jezika?

Iz našeg iskustvaa, najbolje je krenuti sa engleskim u predškolskom uzrastu. Deca tada uče najbrže i čak i ako nisu talentovana, uspeće da prevaziđu poteškoće ako krenu na vreme.

Zašto da izaberete nas?

Nama je predavanje engleskog jezika jedini posao.

Naši predavači su potpuno posvećeni poslu i obučeni za rad sa različitim uzrasnim grupama.

Fakultetska diploma odavno nije garancija da će neko biti dobar predavač i da bi to i postigli,potencijalni predavači naše škole prolaze kroz proces selekcije i obuke za predavanje različitim nivoima i uzrasnim grupama.

Učenje engleskog nije samo vežbanje gramatike, učenje novih reči i čitanje tekstova. Da bi znanje jezika zaista bilo primenljivo, mi inkorporiramo ostale predmete u učenje engleskog jezika (CLIL) – geografiju, istoriju, biologiju, matematiku. Na taj način ostvarujemo nekoliko važnih ciljeva: deca dobijaju dodatnu motivaciju i želju, a dugoročno gledano, oni budu spremni za bilingvalnu nastavu i studiranje u inostranstvu.

Zbog toga su projekti, dramske sekcije, upotreba računara u radu, arts&crafts i druge aktivnosti neizostavni deo naših časova.

Učenje engleskog sa nama je i zabavno!

Ukoliko Vam se ova naša priča učinila zanimljivom i korisnom, pišite nam, pozovite nas – 021-633-2871 ili jednostavno dođite do nas na Bulevar oslobođenja 9.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *