Main menu

Priprema za GMAT u Novom Sadu!

GMAT je jos jedan od američkih ispita koji se traži za nastavak osnovnih studija. Kao i ostali ispiti sličnog tipa,testira se pisanje,čitanje, poznavanje gramtike i poznavanje matematike. Delovi testa: Analytical Writing Assessment (60 minuta, pisanje dva awa-scoreeseja),Verbal Section (75 min.,pitanja koja se odnose na engleski),a i matematici je posvećena ista pažnja (Quantitative Section,70 min). Od juna će se ispit moći polagati u Beogradu,a tada će stupiti na snagu i izvesne promene u formatu testa. Dužina testa će ostati isti (3 h 30 min),ali će biti izmena u sadržaju jezičkog dela testa. Umesto dva eseja pisaće se jedan i vreme za pisanje eseja će biti 30 min. Biće dodat jos jedan deo nazvan Integrated Reasoning (30 min).Više informacija o ovom ispitu možete dobiti na zvaničnom sajtu GMAT-a .

Ono po čemu je GMAT karakterističan je da se, kada govorimo o jezičkom delu ispita, ne testira samo poznavanje engleskog,već i shvatanje tona teksta, downloadnagoveštaja,sarkazma,ironije i sl. Dakle, govorimo o akademski zahtevnom sadržaju koji podrazumeva da ste već na visokom nivou znanja i da imate analitičku sposobnost razumevanja engleskog na nivou znanja nekoga kome je engleski maternji jezik. Što se tiče matematike, naše dosadašnje iskustvo govori da je priprema ovog dela ispita daleko lakša jer se odnosi na srednjškolsko gradivo.

Dakle, priprema ispita GMAT nije nemoguća misija,ali definitivno nije nešto što se može shvatiti olako.

LTC nudi kvalitetnu pripremu GMAT ispita sa iskusnim predavačima koji će izvući maksimum  koji možete da postignete!

 

2 Comments

    1. Simply wish to say your article is as amnizag. The clarity to your publish is just excellent and that i can assume you’re an expert on this subject. Fine along with your permission allow me to grasp your feed to stay up to date with drawing close post. Thank you one million and please keep up the enjoyable work.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *