Main menu

Upis u skolsku 2008/09. godinu

Upis u školsku 2009/10. godinu pocinje 25. avgusta. Od toga dana u vremenu od 8.00-21.00 možete nas naći u prostorijama naše škole na Bulevaru Oslobođenja 9, možete nas dobiti na telefon 021-633-2871 ili nas kontaktirati mejlom na: ltc@abis.co.yu.

O vrsti tečajeva koje nudimo u našem Centru mozete se informisati na http://www.eltisi.com, i to:

za dečije tečajeve

za odrasle

za poslovne tečajeve

pripreme za ispite

tečajevi napravljeni po individualnim potrebama kandidata

telefonski časovi

elektronski časovi

I naravno, nemojte propustiti stranicu sa redovno ažuriranim besplatnim vezbama

2 Comments

 1. Pre upisa na online tecaj svaki potencijalni kandidat treba da uradi ulazni test. Nakon toga mi pravimo plan i program i odredjujemo cenu u skladu sa brojem casova. Npr. tecaj srednjeg nivoa koji sadrzi 20 tema (mozete pogledati u nasoj virtualnoj ucionicu sta sve sadrzi jedna tema) je 80eur. Casovi konverzacije se dodatno placaju 4E po casu (1 cas = 30 min)

  Isto tako, mozete se prijaviti na daily feed vezbe (koje su besplatne) i na osnovu toga 1x nedeljno dobijati nase REVISION casove (pogledajte u virtualnoj ucionici primer jednog REVISION casa) – detaljnije o uslovima placanja i sadrzaju na http://www.eltisi.com/skola/revision.html

  Hope this is OK for you,

  Looking forward to hearing from you soon.

  Regards,
  LTC

 2. Molim Vas,
  mozete li mi poslati cjenovnik za online tecaj, i da li imate ili znate gdje bi se mogao pohadjati online Holandski (DUTCH) jezik????

  Hvala Sandra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *