Main menu

Upis u skolsku 2008/09. godinu

Upis u školsku 2009/10. godinu pocinje 25. avgusta. Od toga dana u vremenu od 8.00-21.00 možete nas naći u prostorijama naše škole na Bulevaru Oslobođenja 9, možete nas dobiti na telefon 021-633-2871 ili nas kontaktirati mejlom na: ltc@abis.co.yu.

O vrsti tečajeva koje nudimo u našem Centru mozete se informisati na http://www.eltisi.com, i to:

za dečije tečajeve

za odrasle

za poslovne tečajeve

pripreme za ispite

tečajevi napravljeni po individualnim potrebama kandidata

telefonski časovi

elektronski časovi

I naravno, nemojte propustiti stranicu sa redovno ažuriranim besplatnim vezbama

2 Comments

 1. Molim Vas,
  mozete li mi poslati cjenovnik za online tecaj, i da li imate ili znate gdje bi se mogao pohadjati online Holandski (DUTCH) jezik????

  Hvala Sandra

 2. Pre upisa na online tecaj svaki potencijalni kandidat treba da uradi ulazni test. Nakon toga mi pravimo plan i program i odredjujemo cenu u skladu sa brojem casova. Npr. tecaj srednjeg nivoa koji sadrzi 20 tema (mozete pogledati u nasoj virtualnoj ucionicu sta sve sadrzi jedna tema) je 80eur. Casovi konverzacije se dodatno placaju 4E po casu (1 cas = 30 min)

  Isto tako, mozete se prijaviti na daily feed vezbe (koje su besplatne) i na osnovu toga 1x nedeljno dobijati nase REVISION casove (pogledajte u virtualnoj ucionici primer jednog REVISION casa) – detaljnije o uslovima placanja i sadrzaju na http://www.eltisi.com/skola/revision.html

  Hope this is OK for you,

  Looking forward to hearing from you soon.

  Regards,
  LTC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *